Motosur Car & Motorshow 2012 wordt waar spektakel

De Car & Motorshow van de Stichting ter Bevordering van de Motorsport in Suriname (Motosur) staat weer voor de deur. Dit jaar wordt het een 3-daags spectaculair evenement van 03 – 05 augustus 2012. Het belooft een ware showcase te worden van alle bedrijven, teams en organisaties, die op verschillende manieren verbonden zijn aan de motorsport en auto- en motormerken en de daarbij behorende diensten of producten,. De organisator wil hierdoor een platform creëren voor eenieder die op welke manier dan ook betrokken is bij de motorwereld. De show wordt gehouden op het beursterrein van de Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF). De organisatie zal met het evenement geld genereren om zodoende de door haar beloofde baan op te zetten.
De programma’s van de drie dagen zijn verschillend. De organisatie wil de bezoekers elke dag iets anders laten beleven. ‘De motorwereld heeft heel veel te bieden en dat zal gepresenteerd worden. De opzet van het gebeuren kan gezien worden als een beurs’, meldt de Motosur op haar website. Er zullen verschillende stands opgezet worden, waar de bedrijven informatie zullen verschaffen aan geïnteresseerden. Er zullen ook demo’s gegeven worden. De stands worden onderverdeeld in 8 categorieën zoals ‘utility vehicles’, ‘body work’, ‘performance’ en ‘pimp my ride’.
In verband met het 5-jarig bestaan heeft de stichting gemeend deze show heel breed op te zetten met veel variëteit en diepgang. De Car & Motorshow zal op creatieve wijze de bezoekers informeren over wat er allemaal te vinden is in het land voor hun privé- motorrijtuig. SEMC, Fernandes Autohandel, Suroto, Automotive Art, Speed Acces, Sun Paint, Mike Motor Home, Suriname Motors en NV Inspire zijn enkele van de bedrijven die meedoen aan de 3-daagse Car & Motorshow.
Marijan Setrodikoro

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: