Santosh Raghoenandan en Bianca Jubitana winnen parensessie

De Surinaamse Bridge Bond (SBB) hield op maandagavond zijn eerste reguliere open parensessie in de kantine van DSB na de geslaagde Mid Year Bridge Drive. Deze keer deden er negen paren mee aan deze drive. Santosh Raghoenandan bleek in een ‘winning mood’ en na zondag de Mid Year Drive te hebben gewonnen met reguliere partner Jagdies Harpal, werd hij nu deze week met gelegenheidspartner Bianca Jubitana winnaar met een gemiddelde score van 64,3% en 81 wedstrijdpunten. Als jongste actieve bridger van de bond heeft hij een geweldige staat van dienst in het bridgegebeuren geboekt. Hij maakte ook deel uit van het Surinaams landenviertallenteam, dat de Inter-Guyanese Kampioenstitel behield dit jaar. Hij heeft bewezen naast een goede rallyrijder te zijn, ook nog erg goed te kunnen bridgen. De bond hoopt dat meer jongeren de bridgesport serieus willen beoefenen in navolging van de goede prestaties van Santosh. De tweede plaats was voor het gelegenheidskoppel Ratan Kalka/Philip Issa, waarvan eerstgenoemde bridger helemaal van huis werd gehaald om te spelen met de bridgedokter, omdat zijn neef niet kon komen. Ze haalden een score van 60,2% en 75,8 punten. De derde plaats was voor Stephen Harripersad/Jane Harkisoen met een score van 57,4% en 72,3 punten. De vierde plaats was voor Jamila Idu/Imro Nibte met een score van 57,1% en 72 punten. De top vijf werd afgesloten door Anand Poeran/Ramon Razab-Sekh met een score van 51,9% en 65,3 punten.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: