Leo Victor tegen Excelsior vandaag

Vandaag speelt Leo Victor een heel belangrijke wedstrijd tegen de ploeg uit Meerzorg, Excelsior. De Leeuwen verloren afgelopen week heel verrassend van de ploeg van Transvaal en moeten alles weer recht trekken, als ze nog voor het semikampioenschap willen strijden bij de SVB Hoofdklassecompetitie. Leo Victor is in een strijd verwikkeld met Inter Moengo Tapoe en WBC voor de tweede plek. Momenteel staat IMT op de tweede plek, terwijl Leo Victor twee punten minder heeft.
Excelsior aan de andere kant wist afgelopen week nog te winnen van WBC. Voor Excelsior is deze wedstrijd ook belangrijk, als ze niet promotie-/degradatiewedstrijden wil spelen. Excelsior heeft momenteel vijf punten meer dan Notch en Voorwaarts die op de promotie-/degradatieplek staan, maar met 3 wedstrijden te gaan kan er gewoon van alles gebeuren.
Deze wedstrijd wordt in het Dr.Ir.F. Essedstadion gespeeld en begint om 20.00 uur.

error: Kopiëren mag niet!