Real Saramacca speelt promotie/degradatie

Door een doelpunt van Xaviero Perk wist Santos zich toch nog te handhaven in de SVB Eersteklassecompetitie. Santos die zijn laatste wedstrijd tegen zijn naaste concurrent Real Saramacca moest spelen, kwam al in de 57ste minuut op een 1-0 achterstand, toen Jermain Carbin scoorde. Maar twee minuten daarna trok Perk de stand op gelijke hoogte en wist zich hierdoor toch te handhaven in de Eerste klasse. Voor Real Saramacca is dit de tweede keer op rij dat ze promotie- /degradatiewedstrijden gaat spelen tegen de nummer 3 van het lidbondentoernooi, om zich toch te kunnen handhaven in de Eerste klasse. Vorig jaar versloeg ze Paraguay om in de topsectie te blijven. De ploeg van Tammenga heeft met 4-2 kunnen winnen van FCS Nacional, terwijl Boma Star de Eersteklassecompetitie winnend afsluit met een overwinning op Inter Rica. De jongens van Magentakanaal wonnen met 3-2.