Lyzecks handhaaft zich in hoofdklasse

Lyzecks wist de promotie-/degradatiewedstrijd in de hoofdklassevolleybalcompetitie met 3-0 te winnen van IMO. De setstanden waren, 25-12, 25-15 en 25-18.  De dames van Livo promoveert wel naar de dameseersteklasse. Dit deden ze door met 2-1 te winnen van Gideon. Yelyco wist in de damestweedeklasse beslag te leggen op de 3de plaats, want MAW kwam gewoon niet opdagen, waardoor Yelyco de wedstrijd reglementair won.
Bij de dameseersteklasse is Lyzecks kampioen geworden, dit deed ze door met 2-0 te winnen van Yellow Birds 1. Bij de jongensaspirantenklasse is Lyzecks ook kampioen geworden. Ze wist van Yellow Birds met 2-0 te winnen. Bij de herentweedeklasse finale, moet er een game 3 komen om te bepalen wie kampioen wordt. Yelyco wist met een 2-1 overwinning op Lyzecks een derde wedstrijd te forceren. Lelydorp eindigt op de derde plaats bij de hereneersteklasse. Lelydorp wist deze wedstrijd reglementair te winnen.

error: Kopiëren mag niet!