Arthur A.Hoogendoorn Atheneum exposeert “Immortality”

Het A.A Hoogendoorn Atheneum, AAHA, zal op donderdag 12 juli om 19.00 uur de officiële opening hebben van haar kunstexpositie. Deze expositie zal gehouden worden in De Hal aan de Grote Combeweg en wel van donderdag 12 juli tot en met zaterdag 14 juli 2012. Het thema van deze expo is ‘ Immortality’ en slaat terug op de eeuwigdurende creativiteit. Alle kunstwerken zijn vervaardigd door de leerlingen van het AAHA. De betrokken  leerlingen zullen de Hal zelf  inrichten. De werkstukken die tentoongesteld zullen worden zijn o.a. schilderijen, tekeningen van potlood en houtskool, levende beelden oftewel living statues, klei-boetseerwerken, werkstukken van natuurmateriaal, papiermaché, huizen (maquetten), fotografie/film.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: