Voorronde Little Voice Zangcontest vandaag

De Musical Kidz Club, onder leiding van Rea Doorson presenteert vandaag om zes uur in de Congreshal de voorronde van het Litte Voice Zangcontest. Doorson is zelf muzieklerares van beroep. Op deze manier wil zij de kinderen van de lagere scholen in de gelegenheid stellen hun zangkunsten te tonen. Aan het contest doen 14 kinderen mee van RK-, EBG- en Openbare scholen. Deze zijn: Giani Ceder, Tanisha Aburgos, Shaniqua Prins, Doesburg Shaniqua, Nahar Pierre, Ningdisie Shenevier, Daemio Loods, Fania Loriska, Eritcha Peters, Akeem Sno, Claire Keenswijk, Geneviva Eli, Lourdes Asmari en Kelly Hart. Het is de eerste keer dat de Musical Kidz Club dit contest organiseert. “Het is een pilot project; hierna zullen we kijken of we het tot een jaarlijks terugkerend evenement gaan maken”, zegt Doorson. De kinderen gaan elk een nummer ten gehore brengen. Drie bekwame juryleden zullen letten op de presentatie, toonvastheid, stemgebruik, podiumkunst, ritme, melodie vastheid, kleding en houding. Vandaag zullen uit de 14 contestanten de beste 10 verkozen worden om vervolgens door te stromen naar de finale welke wordt gehouden op 04 augustus.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: