Neven Antoine en Phillip Issa winnen Parendrive

De Surinaamse Bridge Bond (SBB) hield op maandagavond zijn laatste reguliere open parensessie voor de op handen zijnde prestigieuze Mid Year Bridge Drive, welke zondag a.s. plaatsvindt. Deze keer deden er ondanks de nationale feestdag i.v.m. Keti-Koti zeven paren mee aan deze drive. De avond had een vlot verloop en het bleek deze week dat het flamboyante bridgekoppel Anand Poeran/Ramon Razab-Sekh, de eerste plaats van vorige week niet kon vasthouden door die avond toch nog verrassend laatste te worden. De neven Issa daarentegen heroverden de eerste plaats na 2 weken geleden dit reeds gedaan te hebben en hebben in de afgelopen tijd goede resultaten vanaf het laatste SBB-toernooi neergezet. Ze mikken daarom ook heel hoog bij de a.s. Mid Year Drive, waarbij ze geduchte tegenstand mogen verwachten van diverse koppels die erbij zullen zijn en zich reeds hebben geregistreerd. De winnaars hadden een gemiddelde score van 70,8% en 59,5 wedstrijdpunten. De tweede plaats was voor Mano Vasilda/Arthur Jones met een score van 58,3% en 49 punten. De derde plaats was voor Imro Nibte/Jamila Idu met een score van 48,6% en 40,8 punten. De vierde plaats was voor Jagdies Harpal/Santosh Raghoenandan met een score van 45,8% en 38,5 punten. De top vijf werd afgesloten door het gelegenheidskoppel Jan Willem van der Heijden/Remie Wiratma met een score van 44,4% en 37,3 punten, ondanks een gelijke score met Sandro Colli/Roel Stanton.
Het eerstvolgende toernooi op de activiteitenkalender van de bond is de Mid Year Drive 2012, welke op zondag 08 juli a.s. wordt gehouden. Er wordt gespeeld in een klasse en geprobeerd wordt om zoveel als mogelijk bridgers te accommoderen. Het toernooi wordt gehouden in de bekende speelzaal van het Lalla Rookh Complex en vangt om 10.00 uur aan.

error: Kopiëren mag niet!