Swami Dayanand Hindischool viert tienjarig bestaan

De Swami Dayanand Hindischool heeft afgelopen zaterdag haar tweede lustrum gevierd. Er kon geen beter moment gekozen worden om aan de 15 leerlingen, die hebben deelgenomen aan de Hindi-examens, de diploma’s uit te reiken. De viering vond in besloten kring plaats. Eregast was Bhawna Saxena van de Indiase ambassade, die gelijk dezelfde avond de vlucht moest nemen naar India. Ook Bholanath Narain, voorzitter van Hindi Parishad, was aanwezig en pandit Patandien van de examencommissie.
De leerlingen hebben examens afgelegd in de delen 1 tot en met 4. Goeroe (leermeester) Dhiraj Kandhai zegt dat sinds het bestaan van de Hindischool hij zorg heeft gedragen voor de lessen. In de 10 jaren hebben in totaal 452 cursisten de school bezocht. Er wordt op deze school behalve de eerste 4 delen ook lessen verzorgd in deel 5 en 6. De school heeft 100% geslaagden. Kandhai vertelt dat de school begon met slechts 13 studenten. Heden ten dage bezoeken 52 cursisten de Hindischool.

error: Kopiëren mag niet!