Mahaan verliest ongeslagenschap tegen Sudhar

De troefcallvereniging Mahaan heeft in de competitie van de Surinaamse Troefcallbond haar eerste verlies geleden en wel tegen Sudhar. Mahaan won de 1ste en de 2e ronde met 30-27 en 29-28 en nam zo een 4 punten voorsprong. Sudhar sloeg terug en won de 3e ronde met 51-29 en man hierdoor een 18 punten voorsprong. In de 4e en beslissende ronde kwam Mahaan terug en won met 37-20. Maar dat was net niet genoeg voor de overwinning. Sudhar 126 en Mahaan 125. Hoogste score Mahaan:Sandro Colli-Judith Wondel met +12 en bij Sudhar Prem Suradjbali-Anandkoemar Kalpoe met +10.
Ekta maakte in de 2e wedstrijd van de avond gehakt van Toppers. Eindstand Ekta 163 en Toppers 118. Chanderban Oedai-Andre Hooten gaven een baunie aan Glenn Laing-Armand Zinhagel van Toppers. Hoogste score Ekta Kenneth Dilai-Cyrill Boedhoe met +29 en bij Toppers John O’Bryan- Brian Hoefdraad met -1. In wedstrijd 3 zegevierde het jonge team van Formula met 119-106 over Milieu Beheer. Hoogste score Formula Premkoemar Ramcharan-Inderdew Ramgoelam met +18 en bij verliezer Milieu Beheer Jawalapersad Sital-Samipersad Naipal met +9.
De competitie wordt donderdag voortgezet met de volgende wedstrijden Trekkers – Formula, SNL – Toppers en Kampoe – Milieu Beheer.

error: Kopiëren mag niet!