Linco en Inter Nacional winnen

Bij de voortzetting van de competitie van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB) heeft in de Hoofdklasse SCV Linco een overwinning geboekt op SV North United. Het pleit werd beslecht in de tweede speelperiode. De ruststand was 5-5. In het tweede bedrijf liep Linco uit naar een 11-7 overwinning. Furgell Pinas (4x), Ivan Somoredjo (3x), Vangelino Sastromedjo (2x) en Edward Imankarijo (2x) scoorden voor de titelverdediger. Bij North United kwamen tot scoren Effendy Karijopawiro (2x), Ivan Soebai (2x), Ian Solomon, Ike Adams en een autogoal van Gilliano Sordjo was ook te noteren. Inter Nacional won met 5-4 van FC United/ZV Mengao. De ruststand was 2-2. Bij Inter Nacional kwamen tot scoren Fabian van Dijck (3x), Romano Sordam en Romano Holtuin. Bij de combinatie United/Mengao zorgden Ailton Paiva (3x) en Johan Aroeman voor de goals.
In de Tweede klasse blikte FC Exces de jongens van SV Genieters in met 11-5. De ruststand was 6-2. Avinash Jaddoe (3x), Sjafier Faujdar (2x), Sergio Dubois (2x), Raif Bhailal (2x), Shaief Hoesenie en Mohamed Alli scoorden voor Exces. Bij Genieters kwamen de spelers Irvin Bingoe (3x) en Luciano Hardjoprajitno tot scoren. In de Veteranenklasse blijft Styx M&N Car Center met de volle winst. Barka werd met 4-2 verslagen na een 4-0 ruststand. Patrick Zinhagel (2x), Roberto Zebeda en Albert Doesburg scoorden voor Styx, Roberto Godeken en Anand Salik voor Barka. Styx heeft na 7 partijen 21 punten en staat aan kop.

Stand Hoofdklasse

Nr. Team

G

P

1. Styx – The K.G.

7

18

2. Boulanché

6

15

3. F.C. Inter Nacional

6

15

4. S.C.V. Linco

7

12

5. Giants

6

10

6. SV. Brasur

7

9

7. United – Mengão

7

7

8. SV. Wasgo

6

6

9. Shantidel

6

6

10. SV. North United

6

4

11. Lengte Boys

6

1

 

error: Kopiëren mag niet!