Guyana wint Slowest Dragrace Competition


Omar Semple alias Micey van Guyana heeft de Slowest Dragrace Competition die afgelopen zaterdag 30 juni in Sana Budaya is gehouden, gewonnen. Micey rijdt een Suzuki GSX 600 CC. Hij kreeg een beker. Deze Bike Night is voor het eerst georganiseerd door BB-Boyz. De bedoeling was om op deze avond motorfietsen te presenteren aan een groter publiek. Naast onze deelnemers waren er  ook gasten uitgenodigd uit Frans Guyana en Guyana; zij konden allemaal ook hun fietsen showen.  Als speciale gast was er ook een Zundapp groep aanwezig. Verder was er ook een Harley Davidson groep en een Cross fiets groep. In totaal waren er ruim 200 motorfietsen te bewonderen op deze avond. Volgens de organisatie was het een kennismaking en men kon alle nodige vragen stellen over deze fietsen. Vanwege de plaats kon er geen echte dragrace gehouden worden, maar toch heeft de organisatie een slowest dragrace competition bedacht. De motorfietsers moesten heel langzaam rijden en hun voeten mochten de grond niet raken. De langzaamste werd uitgeroepen tot winnaar. Aan deze Bike Night was er ook een Food Festival gekoppeld en er was gepaste entertainment van South South West, Vuurdansen en Paaldansen. (Foto’s: Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!