Bromfietser 36ste verkeersdode

De 60-jarige bromfietser Widperkas Banwari is op maandagmorgen 2 juli in het ziekenhuis overleden ten gevolge van vermoedelijk bij een aanrijding opgelopen verwondingen. Banwari reed in de avond van zondag 1 juli voor een personenauto in de Grongrijpstraat door welke hij vermoedelijk is aangereden bij een inhaalmanoeuvre. Banwari kwam te vallen en de autobestuurder reed door.  Op maandagmorgen meldde de 60-jarige H. de R. zich aan bij de politie en verklaarde dat hij de chauffeur was van de personenauto in kwestie. Voorts verklaarde H. de R. dat hij Banwari niet heeft aangereden, maar dat die met zijn bromfiets op de weg is komen te vallen. Hij gaf ook aan dat hij Banwari  slingerend over de weg zag rijden voordat hij hem met zijn bromfiets op de weg zag vallen. Hangende het onderzoek is H. de R. in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!