Pompbediende valt door de mand bij diefstal van SRD 7000

Pompbediende D.J. van servicestation Vishan aan de Kasabaholoweg is door de mand gevallen. Hij had een scenario in elkaar gezet, waarbij drie mannen hem zouden beroven van SRD 7000, gelijk aan de dagopbrengst. Dit zou maandagmiddag om 15.00 uur moeten plaatsvinden. En dat gebeurde daadwerkelijk ook. Rond die tijd belde hij de Centrale Meldkamer 115 om door te geven dat hij beroofd was geworden. De politie nam deze zaak over. Al gauw bleek dat het om een scenario ging. Al na enkele vragen van de politie viel D.J. door de mand. Een vriend, M.K., is ook betrokken. Beide heren zijn aangehouden en in verzekering gesteld. Het geld is inmiddels teruggevonden op M.K. De ‘acteurs’ zullen strafrechtelijk vervolgd worden.
Jaswant Gajadien

error: Kopiëren mag niet!