Armand Li A Young promoveert naar hoofdklasse

Niet alleen is Armand Li A Young kampioen geworden van 1ste klasse, maar hij is ook gepromoveerd naar de hoofdklasse. Doordat hij beide wedstrijden van zijn naaste concurrent Janesh Jiwalal kon winnen, heeft hij het kampioenschap kunnen prolongeren.‘In feite had ik het kampioenschap wel verwacht, maar had toch iets meer verwacht van Jiwalal’, zegt Armand. ‘ Aan het begin had ik iedereen gelijke kansen gegeven voor het kampioenschap, maar had wel meer tegenstand verwacht. Vooral van Jiwalal had ik meer verwacht. Ik had begrepen dat hij wel een degelijke training achter de rug had’, zegt de huidige kampioen.
‘Mijn kansen in de hoofdklasse schat ik ook heel hoog en ik zal mijn training ook aan de speelstijl van hoofdklassespelers aanpassen. Ik zal nu wat scoutwerk gaan doen, om te kijken hoe de biljarters in de hoofdklasse spelen. Ik zal zeker op hun sterke en zwakke punten letten’, zegt de pas gepromoveerde Armand.
Janesh Jiwalal eindigde op de tweede plaats, terwijl John Alladien en Haroen Chandoe op de derde en vierde plaats eindigden. Alladien en Chandoe zijn vanwege hun slechte moyenne, gedegradeerd naar de 2de klasse.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: