Show Richie Spice wisselvallig

De show van de Jamaicaanse reggae-artiest Richie Spice, welke afgelopen vrijdag plaatsvond in het Flamboyant Park, was wisselvallig. De artiest trad tegen kwart voor een op met een rustige intro in vergelijking met 2 jaren daarvoor. De show leek in het begin een beetje saai, want de artiest zong zijn nieuwste nummers. Op deze liederen kon het publiek wel dansen, maar niet meezingen. De nummers zijn nog onbekend bij het publiek. Later begon Spice zijn oude tunes als Street Life, Brown Skin en Giddeon Boot te zingen. Het redelijk opgekomen publiek kon toen pas goed genieten van deze show, welke door de jonge organisatie Jera entertainment is gepresenteerd. Milton S. is een grote fan van Spice en was aanwezig op de show. “Ja, ik vond het in het begin niet zo leuk, maar later kon ik echt genieten van zijn nummers.” Ook  Graciella B. kon pas later genieten van de show. “Ik ken zijn nieuwe nummers nog niet, daarom vond ik het in het begin niet zo leuk. Later toen hij zijn oude nummers ten gehore bracht, kon ik echt dansen en zingen.” Op het eind heeft Spice een korte medley gezongen van 4 bekende nummers van hem en daarmee sloot hij de show af. (Foto:Regilio Derby)

error: Kopiëren mag niet!