Sathyam Matadin wint Open Scholierenzangcontest

Van links naar rechts de winnaars Preethwie Paltan Tewarie, Priya Jewan, Sathyam Matadin , Prianka Parohi en Jayant Jaharia

Sathyam Matadin  wist zaterdagavond de vijfkoppige jury van het Open Scholierenzangcontest 2012 te overtuigen van zijn goede zangkwaliteiten. Matadin, student van de Shri Vishnuschool, won genoemd zangcontest dat voor de 18e keer werd georganiseerd door S.S. Promotion. Anurodh Gadjri won dit zangcontest het vorig jaar.  Op de tweede plaats eindigde Priya Jewan, studente van het Instituut voor de Opleiding van Leraren (I.O.L). Het lied  “Joh Maange Khuda”, leverde haar 247 punten op. Derde winnaar werd de Shri Ramschool-leerling Preethwie Paltan Tewarie. Op de vierde en vijfde plaats eindigden respectievelijk Prianka Parohi van de Shri Krishnaschool en Jayant Jaharia van de Kangoeroe- school. De talentvolle scholieren zongen onder begeleiding van de muziekformatie Xtenzz. De Anthony Nestysporthal was ook dit jaar bomvol en het publiek heeft flink genoten van de zangkunsten. Speciaal voor deze avond heeft de bekende artiest van Nederland Zu-B opgetreden. Ook zijn optreden viel in de smaak van de aanwezigen; dit was te merken aan het gejuich en applaus. (foto: Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!