Strijd Djogo 2000 en Wasgo onbeslist

De competitie van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB) werd woensdagavond voortgezet met een viertal wedstrijden. Het spannendste duel was dat tussen Djogo 2000 en Wasgo in de Veteranenlklasse. Na 14 doelpunten kwam er geen winnaar uit de bus. Het werd een 7-7 gelijkspel, met een ruststand van 5-5. Voor Djogo 2000 scoorden Maikel Leeuwin (4x), John Niemel (2x) en Anthony Bensschop. Voor Wasgo maakten Dennis Amelo, Correira Braga (2x), Safeer Bachnoe, Benito Godeken, Albert Mahes en Marcel Riedewald de doelpunten. In de Veteranenklasse is Styx M&N Car Center de koploper met de volle winst na 6 partijen; 18 punten. Wasgo staat tweede met 16 punten uit 7 wedstrijden, Djogo is 5de met 11 punten uit 7 wedstrijden.
In de Hoofdklasse won Brasur met 2-0 van Lengte Boys. De doelpunten van de brandweermannen kwamen van Reguillio Kemper en Rinaldo Kwassie. In de Eerste klasse versloeg Inter-Bom Orkaan met 4-1 door goals van Roberto Darson, Berny de Windt, Miquel Ebicilio en Benito Hoepel. Voor Orkaan scoorde Jason Liefden. In de Tweede klasse verloor Inter Jakin met 3-2 van Scorpio, na een 2-1 voorsprong bij rust. Jeswan Bihari, Winai Khoen Khoen en Ravishan Ramgoelam scoorden voor Scorpio, Jason Kasanredjo en Fransiscoli Wongsopawiro voor Inter Jakin.

De stand bij de veteranen:
Nr. Team

G

Pnt

1. Styx – M&N

6

18

2. Wasgo

7

16

3 Styx II

7

13

4. ZVV. Barka

6

12

5. D.J.O.G.O. 2000

7

11

6. Pentagon 2001

7

6

7. S.C.S. Amos

7

1

8. SV. Z.I.O.S.

7

1

 

error: Kopiëren mag niet!