Opening kunst- en cultuurexpositie Nickerie

Gisterochtend vond omstreeks 09:00 uur de opening plaats van een kunst- en cultuurexpositie in de lobby van Residence Inn Nickerie aan de R.P. Bharosstraat. De opening werd verricht door I. Koulen en de assistent manager van Residence Inn Nickerie, Hemradj Jaggesar. De Commissie Herdenking 1 Juli en Residence Inn Nickerie hebben deze expo gezamenlijk georganiseerd. De tentoonstelling duurt van 28 juni tot en met 2 juli 2012. Op deze tentoonstelling zijn handgemaakte spullen, waaronder gevlochten manden, bijouterieën, borduurwerk en souvenirs, te bezichtigen. Al deze spullen zijn door getalenteerde Nickerianen gemaakt.
Op 1 en 2 juli zal er rondom Residence Inn Nickerie een aantal activiteiten worden georganiseerd. Zo staan boks-, worstel- en karatedemonstraties op het programma. Ook een snelloop en fietsenrace staan gepland. Voor Keti Koti biedt Residence Inn een speciale culturele menu aan de gemeenschap.
 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: