EBS-medewerker steelt installatiemateriaal van bedrijf

De  EBS-medewerker Derrick H. is afgelopen maandag door de politie aangehouden en ingesloten. Hij wordt ervan verdacht eigendommen van de EBS te hebben weggenomen of zich te hebben toegeëigend om stroominstallatiewerkzaamheden bij iemand te verrichten. Toen een collega van Derrick naar een  locatie in het district Para ging ter controle  van een elektrisch installatiewerk, kwam hij tot de ontdekking dat een deel van het  gebruikte materiaal van de EBS afkomstig was. De controleur stelde zijn superieuren op de hoogte van zijn ontdekking. Een vertegenwoordiger van het bedrijf deed aangifte bij de politie, die op onderzoek uitging. Daarbij is gebleken dat Derrick H. de installatiewerkzaamheden verricht had met materiaal van de EBS zonder daartoe toestemming te hebben gehad. Derrick wordt verdacht van diefstal of verduistering.

error: Kopiëren mag niet!