Worstelaars uit India en Nederland al in Suriname


De worstelaars uit India en Nederland die zullen deelnemen aan het internationale gala van de Surinaamse Worstelfederatie (SWF) op maandag 2 juli in de Anthony Nesty Sporthal, zijn maandagavond gearriveerd in Suriname. Uit India komt de zeer ervaren reus Sandeep Kumar, terwijl uit Nederland de bekende Joey Berkenbosch, Boy Roelofs, Nick van de Peppel en Wensley Mulder zijn gekomen. De Indiër Sandeep Kumar is afgereisd met zijn trainer, de bekende Indiase Subahs Chand. Deze Chand heeft jarenlang via de Indiase ambassade zijn krachten gegeven aan de SWF als trainer en internationale referee. Het Nederlandse contingent staat onder leiding van Bert Kops jr. Hij was vorig jaar december nog in Suriname om te worstelen in het gala van promotor Dara Ramcharan. De buitenlandse gasten zullen al in training gaan voor het gala. Men traint in het kamp van worstelvereniging Meerzorg van Nini Harpal en worstelvereniging Commewijne van Surinaams kampioen Amresh Biharisingh.

error: Kopiëren mag niet!