Stijging direct geslaagden (64.1%) Imeao 3

Het Imeao 3 aan de Indira Gandhiweg noteert voor dit schooljaar een aantal van 64.1 % geslaagden. Dat is een lichte stijging ten opzichte van het vorig jaar. Directrice Kim Gomes-Olmtak blikt redelijk tevreden terug op dit resultaat.  Vorig jaar had de school 63% direct geslaagden. De studenten van het Imeao 3 hoorden gistermorgen hun uitslag. Secretaris Peggy Amat van de Examencommissie zegt dat het verbeterd resultaat te danken is aan de inzet van het docentenkorps en de extra motivatie van de studenten. Van de 103 kandidaten, die hebben deelgenomen aan het eindexamen, haalden 66 de eindstreep, 23 zijn afgewezen, terwijl 11 in aanmerking zijn gekomen voor een herkansing. Gomes verwacht dat de definitieve uitslag na inhaal en herexamen het aantal geslaagden zal brengen op ruim 73%. Gomes en Amat drukken de examenkandidaten van het volgend schooljaar nu reeds op het hart om vanaf het begin  van het schooljaar serieus met de leerstof om te gaan.

error: Kopiëren mag niet!