Anand Poeran en Ramon Razab-Shek verrassende winnaars bridgedrive

De Surinaamse Bridge Bond (SBB) hield op maandagavond zijn reguliere open parensessie. Deze week deden er 11 paren mee aan deze drive. Vanwege het sterk bezette veld was de uitslag ook zeer competitief en bleven de verrassingen niet uit. Aan het eind van de avond bleek dat het bridgepaar Anand Poeran/Ramon Razab-Sekh, dat de laatste weken een zeer goede middenmootpositie inhield, zeer verrassend de winnaar was geworden met een gemiddelde score van 62,5% en 105 wedstrijdpunten. De winnaar werd op de hielen gevolgd door het koppel Raymond Stelk/Ratan Kalka en behaalde de tweede plaats met een score van 61,8% en 103 punten. Ratan werd vorige week ook al tweede, maar toen met Santosh Raghoenandan als partner.
De derde plaats was voor een ander gelegenheidskoppel Santosh Raghoenandan/Antoine Issa met een score van 59% en 99,2 punten. De vierde plaats was voor George Blufpand en Ann Blufpand-Meyer met een score van 53,6% en 90 punten. De topvijfnotering werd afgesloten door eveneens een ander gelegenheidskoppel Jagdies Harpal/Remie Wiratma met een score van 53,5% en 89,8 punten. Het volgende grote bridgeprijzentournament op de jaarkalender is de Mid Year Drive 2012, welke is gepland voor zondag 08 juli.
 

error: Kopiëren mag niet!