Geen vorderingen in onopgeloste moordzaken

In de moordzaken van de zanger Remi Abdoel (30) en de vakantieganger Dilip Gena is de politie nog niet zo ver met het onderzoek om de werkelijke dader in de kraag te vaten. Ook in de levensberovingszaak  van Ashish Bihari loopt de moordenaar nog op vrije voeten.  Politievoorlichter Signa Sabajo deelt desgevraagd  aan Dagblad Suriname mee dat er tot nog toe geen nieuwe ontwikkelingen zijn.
Het levenloos lichaam van Abdoel werd op 28 februari 2012 in een zandweg achter de begraafplaats Rene’s Hof aan de Waakhuyzenlaan aangetroffen. Het ontzielde lichaam van Abdoel vertoonde tekenen van misdrijf. In deze moordzaak waren drie verdachten aangehouden die inmiddels heengezonden zijn.
Ook de levensberovingszaak van de 48-jarige Gena is tot nu toe als een onopgeloste moordzaak blijven liggen. In deze zaak waren twee aanhoudingen verricht. Een van de verdachten, een vrouw, had zich vrijwillig aangemeld bij de politie. Zij verhing zich echter de volgende dag aan het traliewerk van het cellenhuis. De tweede verdachte is inmiddels ook heengezonden.
Met betrekking tot de moordzaak van Bihari is het de politie nog niet gelukt om de dader aan te houden. Het is ook deze dader gelukt om zich buiten de armen van de politie te houden.

error: Kopiëren mag niet!