Gascilinder schiet weg uit toeleveringswagen en belandt op woonerf

Tijdens de levering van kookgas van 28 lbs bij een winkel op de hoek van de Mahonylaan en de Koninginnenstraat is één van de gascilinders tot ontploffing gekomen. Deze ‘gasbom’ vloog uit de laadbak van de toeleveringswagen de lucht in, om uiteindelijk terecht te komen op een erf aan de Alexander Samuelstraat. De  Alexander Samuelstraat is een zijstraat van de Weg naar Maretraite. Een mevrouw die op het betreffende adres aan de Alexander Samuelstraat woonachtig is, maakte contact met de politie om door te geven dat een gascilinder op haar achtererf was beland. De mevrouw noch haar woning is geraakt door het ‘projectiel’. Door de ontploffing is de onderkant van de gasbom voor een groot deel losgeraakt.

error: Kopiëren mag niet!