60% procent direct geslaagden Imeao 2

Zestig procent van de eindexamenkandidaten op het Imeao 2 aan de Metaalstraat heeft de eindstreep behaald. Twintig procent heeft een herkansing gehad. In totaal hebben 131 kandidaten deelgenomen aan het examen, dat 78 direct geslaagden opleverde, terwijl 21 leerlingen afgewezen zijn. De uitslag werd afgelopen vrijdag bekendgemaakt. Van de 84 studenten van de AE-stream slaagden 47 direct, terwijl 14 voor herkansing in aanmerking kwamen.
Bij de Statistiek-stream (ST) namen 28 leerlingen deel aan het examen, waarvan 18 direct de eindstreep haalden en 5 herkansing kregen. De secretariële richting kende 19 kandidaten, van wie 13 direct de eindstreep haalden, terwijl 5 herexamen mogen maken. Acht kandidaten zullen deelnemen aan het inhaalexamen en in totaal 24 aan het herexamen. De definitieve uitslag na herexamen en inhaal vindt op 27 juli plaats. Vorig schooljaar deden 101 leerlingen mee aan het eindexamen, waarvan 56 direct slaagden, wat neerkomt op 55%.  Vandaag vindt op het Imeao 3 aan de Indira Gandhiweg de uitslag plaats, terwijl morgen het voor de eindexamenparticipanten van Imeao 1 te Geyersvlijt de grote dag van de uitslag is.

error: Kopiëren mag niet!