RGD zoekt alternatieven voor schaarse Nutrilon

De schaarste aan babyvoeding zal mogelijk niet lang meer duren. De Stichting Regionale Gezondheidsdienst (RGD) is momenteel bezig met alternatieven voor het opvangen van het tekort aan Nutrilon 1 en 2. Dit deelt de RGD-directeur, Maaltie Sardjoe, Dagblad Suriname desgevraagd mee. Er is al geruime tijd een tekort aan babyvoeding op de markt. De krant verneemt dat de RGD gesprekken zal voeren met andere leveranciers om de RGD-apotheken en -poliklinieken optimaal te bevoorraden. Het is de bedoeling dat de gesprekken met de nieuwe leveranciers deze week van start gaan. De schaarste aan deze bepaalde babyvoeding houdt al enkele weken aan. Vorige week leek het tekort te zijn opgeheven nadat de huidige leverancier een nieuwe lading binnenkreeg.

error: Kopiëren mag niet!