Ashwien Bierdjoe koploper Combinatie’80

Op donderdag werd de interne damcompetitie bij Combinatie’80 voortgezet. Ashwien Bierdjoe kwam uit tegen oud nationaal demikampioen Dheeradjdutt Somai. Het werd een keiharde dobber, waarbij Somai het spel dirigeerde. Echter liet Bierdjoe zich niet uit het veld slaan. Hij verdedigde op meesterlijke wijze, waardoor hij toch nog een remise in de wacht kon slepen. Hierdoor blijft Bierdjoe de lijst aanvoeren. Jerry Sadiek won middels een “plakkertje” van Sewmangal. Pradeep Hardajal kon ondanks het feit dat hij op een gegeven moment beter kwam te staan, de partij niet in winst omzetten tegen Vinod Lachmon. Het werd een remise! Tariq Sadiek speelde een sterke partij tegen Bidjai Toelsie. Met veel positioneel overwicht trok Sadiek rustig de partij naar zich toe. Soeredj Toelsie won van Reza Sadiek en Sanjay Beharie speelde remise tegen damdokter John Sadiek. De volgende speeldag is op donderdag 28 juni a.s. om 20.00 uur

error: Kopiëren mag niet!