Eindexamens Havo 3 normaal doorgegaan

De eindexamens op het Havo 3 hebben gisteren normaal voortgang gehad. Op het examenrooster stonden gisteren de vakken Geschiedenis en Natuurkunde. Dit zei directeur Soesila Angoelal desgevraagd aan Dagblad Suriname. Het dak van de school waaide woensdagnacht weg als gevolg van een hevige rukwind, die het kustgebied teisterde en grote ravage heeft aangericht in delen van het land.  Zowel Angoelal als het hoofd Bureau Voortgezet Onderwijs, dhr. S. Sodirjo, geven aan dat de Technische Dienst van het Minov  de schade heeft opgenomen.  De metingen zijn gisteren verricht en  het is de bedoeling dat vandaag begonnen  wordt met de reparaties en het plaatsen van een nieuw dak. Zowel de examenkandidaten als de vierdeklassers zijn ondergebracht in andere lokalen, waardoor het onderwijsproces geen stagnaties heeft ondervonden.

error: Kopiëren mag niet!