Auroraproject sinds woensdagavond zonder stroom

Het Auroraproject zit vanaf woensdagavond zonder stroom. Door de hevige rukwinden rond 09.00 uur ‘s avonds is de stroom in dit project uitgevallen. De bewoners hebben meermalen de NV Energiebedrijven Suriname (EBS) gebeld, echter zonder resultaat. Een keer werd gezegd dat de technici op Zorg en Hoop waren en daarna richting Auroraproject zouden gaan, maar tot gisteravond 20.00 uur was alles nog donker op dit project.
Een mevrouw van de Coroniestraat, zijstraat van de Hiraweg, vertelt dat ze nu niet meer kunnen zonder stroom. ‘Al het ijs in de freezer is gesmolten. Alle etenswaren staan nu te bederven. Kan de EBS ons niet snel helpen. Al is het maar voor een paar uurtjes’, zegt ze. Het Auroraproject ligt in de omgeving van de Hiraweg, een zijstraat van de Nieuwweer Gevondenweg.

error: Kopiëren mag niet!