Yelyco op de goede weg voor prolongatie kampioenschap

Yelyco herstelde heel goed na de eerste set verloren te hebben van Yellow Birds 1 in de openingswedstrijd van de Herenhoofdklasse play-offs finale. Yelyco had in de eerste set een ruime voorsprong op Yellow Birds 1, maar gaandeweg verloor Yelyco die voorsprong en hierdoor ook de eerste set met 26-24. In de tweede set liet de regerend kampioen er geen gras over groeien en won de set met 25-22. In de derde set kon Yellow Birds 1 geen gas meer geven en de paarse formatie wist de derde set te winnen met 25-19. De gele formatie die in de vierde set tegen de muur was gedrukt, kwam heel sterk terug in de vierde set. Maar het mocht niet baten, want Yelyco ging er ook vandoor met de vierde set, 26-24. Hierdoor wist Yelyco de wedstrijd met 3-1 te winnen van Yellow Birds 1 en is op de goede weg om het kampioenschap drie keer op rij te halen. Game 2 wordt zaterdag gespeeld in de Amos Sporthal om 21.00 uur.
In de Hereneersteklasse was IMO met 2-0 te sterk voor Yellow Birds. De setstanden waren 25-22 en 25-12. In de Herentweedeklasse wist Yelyco de beslissende wedstrijd te winnen van Avanti met 2-1. De setstanden waren 25-22, 12-25 en 15-11.

error: Kopiëren mag niet!