Ras’75 blijft ongeslagen

Ras’75 blijft het maar goed doen in de Tweedeklassecompetitie van LSB. Afgelopen week was het zijn  zevende overwinning tegen de ploeg van Insaniet. Hans Fernand en Romano Dipopawiro noteerden de doelpunten voor Ras’75, die met 2-0 won. Insaniet verloor niet alleen van Ras’75, maar kreeg ook drie punten in mindering , vanwege het toch opstellen van een dubbel geregistreerde speler. Hierdoor zijn de kansen van Insaniet om de finaleronde te halen heel klein geworden.
De rodelantaarndrager van de Tweede klasse, Utrecht, heeft nu pas de draad te pakken. Want Jong de Ster werd helemaal weggespeeld met 7-2, na een 4-0 ruststand. Milto Alinky ( 3x), Marlon Druiventak  (2x), Romano van Tholl, Giovanni Popke scoorden de doelpunten voor Utrecht, terwijl Justin Karijowiredjo en Aldridge Kerto de tegendoelpunten scoorden. Marlon Druiventak ( Utrecht) kreeg in de 55ste minuut ook nog de rode kaart, voor het klappen van zijn tegenstander.
Jai Ghandi had het heel moeilijk tegen de met 9 man spelende Tuinstad. De ploeg uit Welgedacht B wist geen raad, want ze had te doen met de meerderheid.  Maar naarmate het spel vorderde, werden de spelers van Tuinstad moe en Jai Ghandi maakte toen flink gebruik hiervan. Soeliman Kasannadi, Rabindersing Jagdew en Baal Krishnasing scoorden elk tweemaal en hierdoor wist Jai Ghandi toch te winnen met 6-0.
In de U-17 klasse wist Rodan met 4-2 te winnen van Real Poerwo. Roweni Jonel en Miquel Liu scoorden elk tweemaal voor Rodan, terwijl Shawn Stolk en Jurvan Bakri voor Real Poerwo scoorden.

# Vereniging

W

Ptn

1 Ras’75

9

23

2 Jai Ghandi

10

18

3 Rodan

9

17

4 Flamingo

9

16

5 Insaniet

9

10

6 Jong De Ster

10

7

7 Tuinstad

10

6

8 Utrecht

10

5

Standenlijst Tweede klasse LSB:

error: Kopiëren mag niet!