Hakrinbank snel- en trimloop zaterdag

Op 28 juni 2012 bestaat de Hakrinbank 76 jaar en in verband hiermee wordt op zaterdag 23 juni de jaarlijkse Hakrinbank 5 km trim- en 10 km snelloop georganiseerd. Beide starten bij het nieuwe gemoderniseerde kantoorgebouw van de Hakrinbank, aan de Mr. Jagernath Lachmonstraat. De organisatie van zowel de trim- als de snelloop vindt plaats in samenwerking met sportvereniging Gazelle. Het maximale aantal van 5.000 deelnemers bij de 5 km trimloop was reeds binnen 2 dagen bereikt. De trimloop start om 16.30 uur. Voor de lopers die om één of andere reden niet in staat zijn geweest zich in de inschrijfperiode in te schrijven, kan dit alsnog op de wedstrijddag gebeuren tussen 15.30 uur en 16.30 uur.
Bij de 10 km zullen medailles worden uitgereikt aan de nummers 1, 2 en 3 per categorie. In het algemeen klassement voor dames en heren worden er geldprijzen van respectievelijk SRD 2345,- SRD 1675,- en SRD 1340,- uitgereikt aan de nummers 1, 2 en 3. Tevens krijgt de overall-winnaar (dame of heer) een bedrag van SRD 1000,-. Het inschrijfgeld voor deelname aan de 10 km snelloop is SRD 15.
De trimlooproute: start bij het Hakrinbankkantoor Flora aan de J. Lachmonstraat, richting Lalla Rookhrotonde, rechtdoor tot Hk. Lachmonstraat/Floralaan, rechtsaf Floralaan tot Hk Floralaan/Ramboetangstraat, rechtsaf Ramboetangstraat tot Hk Ramboetangstraat/Duisburglaan, rechtsaf tot Hk Duisburglaan/Mattonshooplaan, rechtsaf Mattonshooplaan tot Lalla Rookh- rotonde, linksaf Lachmonstraat tot CBB-Flora, keren tot finish HKB Flora. Bij de 10 km snelloop wordt de route zoals hierboven omschreven tweemaal afgelegd.

error: Kopiëren mag niet!