Leakat Mahawatkhan: ‘Betaal die dame nadat je met haar bent geweest’

‘Betaal die dame nadat je met haar bent geweest. Zo simpel is dat.’ Leakat Mahawatkhan reageert op geluiden dat een man in zijn geslachtsdeel zou zijn gebeten door een bardame. Volgens de rijstproducent kan hij zich niet voorstellen dat ‘mannen zich zo laten pakken door vrouwen.’ Mahawatkhan die openlijk aangeeft geen bartype te zijn, fronst zijn wenkbrauwen op dat het om een bekende Nickeriaan zou gaan. ‘Zo, ik ken hem niet. Mannen die de bars regelmatig bezoeken, kennen elkaar. Ze zullen zeker weten om wie het gaat.’ Volgens Mahawatkhan is deze gebeurtenis een eyeopener voor de mannen die bars bezoeken. ‘Wanneer je wilt dat een bardame iets voor je moet doen, moet je geld in je zak hebben en haar ook betalen na afloop.’
In het afgelopen weekend zou in Nickerie een bardame aan het geslachtsdeel van een bekende Nickeriaan, die tevens een trouwe barbezoeker is, hebben gebeten. Dit vond plaats uit onvrede over de betaling na bepaalde diensten. De beet was zodanig van aard dat medische behandeling vereist was. Volgens informatie bleek de arts ook een vriend van hem te zijn. Deze zaak is buiten de politie afgehandeld. Op deze wijze heeft het slachtoffer tevergeefs getracht om de beet in zijn geslachtsdeel zoveel mogelijk geheim te houden.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!