Vijay Chotkan: ‘Ik heb niets tegen niemand’

‘Ik heb niets tegen niemand’, zegt het VHP-lid Vijay Chotkan met klem. Geluiden dat hij de VHP de rug zou hebben toegekeerd, zijn bezijden de waarheid, benadrukt hij. Naar zeggen van hem is hij beslist niet ontevreden over partijvoorzitter Chandrikapersad Santokhi. Dat de NDP hem zou hebben benaderd,  verwijst hij ook naar het rijk der fabelen. Volgens de jonge politicus bekijkt hij zaken binnen de partij altijd met een objectieve en kritische bril.
Chotkan die formeel nog ambtenaar is, is langer dan twee jaar ontheven als directeur Bouwkundige Werken en Dienstverlening op het ministerie van Openbare Werken. Tegen Dagblad Suriname zegt hij dat hij niet weet wat hij zal doen, indien hij opgeroepen wordt om wederom aan het werk te verschijnen. Dat de NDP-bonzen hem zullen benaderen om hem in ere te herstellen, gelooft hij beslist niet.
Dagblad Suriname maakte in haar eerdere berichtgevingen gewag van de ontevredenheid binnen de VHP, die grotere vormen aan het nemen zou zijn. Inmiddels is dit ontkracht door de partijleiding. Mensen blijven echter beweren dat de partijleiding wil doen overkomen alsof alles koek en ei is binnen de partij, terwijl dat helemaal niet zo is. Er zou aardig wat borrelen binnen de partij, welke de partijleiding krampachtig binnenshuis probeert te houden.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!