Breaking News: ‘Mugabe’ meldt zich vrijwillig aan bij politie

Jules 'Mugabe' Forster

Jules ‘Mugabe’ Forster, die betrokken is bij de beroving- en verkrachtingszaak van de bekende Surinaamse zangeres D.S., heeft zich gisteravond aangemeld bij de politie. Gistermiddag gaf waarnemend korpschef Humphrey Tjin Liep Shie op een persconferentie, waarbij minister Edward Belfort van Justitie en Politie en procureur-generaal Soebhaas Punwasi aanwezig waren, dat Mugabe betrokken is in deze zaak. De recherche van Geyersvlijt heeft na intensief speurwerk twee van de drie verdachten eerder kunnen aanhouden, die de artieste D.S. zondag hadden beroofd en daarna ook seksueel misbruikt te Pontbuiten. De criminelen die eerder waren aangehouden, zijn Jurmen P. en Danny K.
De verdachten braken de woning van de artieste in en maakten sieraden en andere spullen buit. Vervolgens mikten ze op de artieste. Daarbij is ze misbruikt geworden door de criminelen. Pontbuiten is ernstig opgeschrikt door deze daad. Buurtbewoners hebben ook meegeholpen om de daders in beeld te brengen.
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!