Randjietsingh en Rathipal weten niets af van spoedbijeenkomst

De twee ondervoorzitters van de Vooruitstrevende Hervormingspartij (VHP), Radjkoemar Randjietsingh en Mahinder Rathipal, weten niets af van een spoedbijeenkomst die zondagavond door de VHP is belegd. Echter, politieke bronnen melden Dagblad Suriname dat toppers van de partij zondagavond bij elkaar zijn gekomen om de leegloop, waarvan er sprake zou zijn binnen de politieke organisatie, te bespreken. Zo zou zelfs een strategie zijn besproken. De personen die zich roeren vanwege de ontevredenheid, zijn in beeld gebracht. Voorop is gesteld dat indien deze personen de partij de rug zullen toekeren, de partij niet eronder zal lijden. Hierbij is vooral gekeken naar de aansluiting van andere nieuwe personen bij de VHP.
Zo zou er sprake zijn van enorme ontevredenheid onder de leden over de wijze waarop de voorzitter de partij zou lijden. Tal van groepen beginnen zich te roeren. Leden van de VHP zijn zelfs overgestapt naar de NDP. ‘Ik weet het niet, ik was er niet bij, ik was thuis’, reageerde Randjietsingh betreffende de spoedbijeenkomst.
‘Het is mij niet bekend’, sprak Rathipal en voegde eraan toe dat misschien enkele VHP’ers in bespreking bij elkaar zijn geweest. Hij zegt echter nadrukkelijk dat hij er niet bij was.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!