Linco wint na 6 weken weer in competitieverband

Nadat op 28 april Linco haar openingswedstrijd in de Hoofdklassecompetitie van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB) had gewonnen van Wasgo met 3-0, was ze daarna 6 weken lang droog zonder punten. Daarin verloor de ploeg van coach Fernando Moestalam 3 keer op rij. Haar vijfde ontmoeting won Linco zondagavond van hekkensluiter Lengte Boys met 5-4, na een 4-2 ruststand. Furgell Pinas (2x), Vangelino Sastromedjo, Romeo Karijodinomo en Edward Imankarijo scoorden voor SCV Linco. Bij Lengte Boys waren Mario Dijksteel, Leroy Andro, Evani Esperance en Antoine Vliet de doelpuntenmakers. Boulanche won met 5-3 van promovendus North United na een 3-1 ruststand. Miquel Harderwijk (2x), Rouark Wielzen, Rodney Biekman en Darl Amelo scoorden voor Boulanche, Bruce Diporedjo, Effendy Karijopawiro en Ruiz Kromoredjo scoorden voor North United.
In de Veteranenklasse speelden Djogo 2000 en Styx 2 gelijk. Na een 3-3 ruststand werd het een 4-4 gelijkspel. Anthony Benschop, Benito Codrington (2x) en John Niemel scoorden voor Djogo 2000. Bij Styx 2 waren de doelpuntenmakers Rodney Dompig, Rinaldo Lupson, Robert Perre en Gerrit Pinas. Pentagon 2001 blikte Zios in met 7-3 na een 1-2 achterstand bij rust. Bidjaikoemar Dargahi, Roel Doenar en Glenn Reumel scoorden voor Zios. Bij Pentagon kwamen de goals van Werner Blackson (2x), Benito Koulen (2x), Sushil Chirkoet en Steven Berenstein (2x).
In de Eersteklasse werd de spannendste wedstrijd van afgelopen weekend gespeeld. Kismet won na een 4-5 achterstand bij rust met 10-8 van Inter-Bom. De doelpunten van Kismet kwamen van Faizel Goelamnabie (4x), Lorenzo Tolud (2x), Michel Playfair, Vishaal Kanhai, Jorgen Fisher en Cleandro File. Voor Inter-Bom kwamen tot scoren Roberto Darson (2x), Claidel Kohinor (2x), Gracilio Verwey, Benito Hoepel, Miquel Ebicilio en Berny de Windt.
In de Tweedeklasse won Exces met 2-1 van Xamax door goals van Sergio Dubois en Regelio Springer. Vikash Mahabier scoorde voor Xamax. Hi-Telcom verloor van Scorpio met 2-5. Lauwrence Venlo en Franklin Waimiri scoorden voor Hi-Telcom, Winai Khoe Khoen (2x), Faroek Bafati, Jeswan Bihari en Lenel Soekardjo scoorden voor Scorpio. Ten slotte won Zwaluw’96 met 9-3 van Genieters door doelpunten van Asutosh Sital (3x), Vikash Jaddoe (3x), Sandesh Bajnath, Edward  Stjeward en Giorgio Wongsoredjo. Bij Genieters scoorden Romario Karsowidjojo, Romeo Madjantika en Stephano Wagiso.

error: Kopiëren mag niet!