Brahma Kumaris Wereld viert platinum jubileum

2011-2012 Is voor de Brahma Kumaris het Platinum Jubileum Jaar, waarin bij de viering daarvan, het accent ligt op “ONE GOD, ONE WORLD FAMILY”.Brahma Kumaris Spirituele Organisatie is veel meer dan alleen een organisatie die meditatiecursussen, Positief denken, Stress Management, Anger  Management en lezingen verzorgt. Het is een organisatie die in 1937 in Pakistan met ongeveer 300 toegewijde leden begon en nu uitgegroeid is tot één met 8.500 centra verspreid over 135 landen. Wat maakt dat een organisatie onafgebroken en zonder verandering van haar principes 75 jaar kan bestaan? Behalve een organisatie, die in alle centra dezelfde universele  principes  zoals  integriteit, respect en spirituele liefde als basis heeft, is zij ook een spirituele universiteit die kosteloos toegankelijk is voor iedereen, ongeacht religie, ras, educatie, sociale of economische status. Ten  derde is de Brahma Kumaris ook een spirituele familie.  Het is deze realisatie die ons laat beseffen, dat wij als kinderen van een gemeenschappelijke spirituele Ouder met elkaar verbonden zijn als broeders. Dit vormt de basis voor de wereld om elkaar de hand te reiken, met elkaar verenigd te zijn,  want …. iedereen behoort dezelfde Vader toe. God wordt ook Het zaad van de Boom van menselijk leven genoemd. Wanneer wij onszelf vrijmaken van alle verschillen en etiketten die wij geërfd hebben door het bewustzijn dat we het lichaam zijn, dan belanden wij bij het punt van wie wij oorspronkelijk zijn.Wij zijn wezens van spiritueel licht met de eigenschappen van kennis, zuiverheid, vrede liefde, geluk en kracht. Eenheid ontstaat door dit bewustzijn van wie we werkelijk zijn en te begrijpen dat wij dezelfde Aller Hoogste Vader toebehoren. Is het daarom geen tijd voor een nieuwe wereldorde, als we kijken naar de toenemende verschillen en problemen die vandaag aan de dag hun climax bereiken? Het goede nieuws is dat deze omwenteling de afgelopen 75 jaar al door de Brahma Kumaris in gang is gezet. Steeds meer mensen richten zich naar GOD,  als kracht die verenigt en die als Autoriteit  veel hoger en groter is dan allerlei zaken die diversiteit, splitsing en scheiding teweegbrengen. Op 15 juni a.s. zal in de Congreshal om 18.00 uur het hoogtepunt van het Platinum Jubileum Jaar met iedereen worden gevierd, waarbij we samen kunnen ervaren dat we werkelijk kinderen zijn van die Ene Vader en vanuit ons hart kunnen zeggen, ”ONE GOD, ONE WORLD FAMILY”.

error: Kopiëren mag niet!