Trainer Radjinkoemar Rathipal: ‘Caravan jullie zijn gewaarschuwd’

‘Het is gewoon alles op alles voetballen morgen en de wedstrijd winnen en niks anders’, zegt trainer Radjinkoemar Rathipal van Jong Rambaan. In het Emiel Brielstadion speelt Jong Rambaan morgen om 11.00 uur de return van de kruisfinales in regio Midden van het 7de Integra Port Services Lidbondentoernooi. Rambaan moet terugkomen van een 3-2 achterstand. ‘Als we kijken naar het spel dat de jongens geleverd hebben in de eerste wedstrijd kunnen we best wel zeggen dat Caravan geen kans van slagen heeft dit keer. Er was gewoon een miscommunicatie in de verdediging en daarvan heeft Caravan flink gebruikgemaakt. Maar dit keer zal het niet meer gebeuren. Overal hebben de jongens de opdrachten goed uitgevoerd en hadden Caravan zeker verslagen in de eerste wedstrijd, als de miscommunicatie in de verdediging er niet was.’
‘Morgen heeft Jong Rambaan wel een probleem in de spits, omdat Carlos Loswijk nog niet hersteld is van de blessure die hij had opgelopen in de eerste wedstrijd. Verder zijn de twee andere spitsen van mij ook geblesseerd. Maar dat betekent niet dat wij niet gaan scoren. Het feit dat we van een 3-0 achterstand zijn teruggekomen en twee doelpunten hebben gemaakt, zegt gewoon dat ook de verdediging van Caravan niet waterdicht is. Als we uit kunnen scoren, kunnen we dat ook thuis doen. Dus Caravan jullie zijn gewaarschuwd’, zegt Rathipal.

error: Kopiëren mag niet!