Smart-cursisten gecertificeerd in Effectief Leiderschap

Een groep van elf cursisten hebben woensdagavond het certificaat van de training “Effectief Leiderschap” bij Smart Suriname Training & Consultancy in ontvangst mogen nemen. Het gaat om o.a. jonge Surinaamse ondernemers of personen die in een onderneming/ organisatie een managersfunctie bekleden. Na de certificaten ontvangen te hebben, mogen de heren Vishwan Munusami van IamGold, Stephen van Lobbrecht van All Interior Contractors, Rabin Raghoebir en S. Ramsaransing van Kuldipsingh Geveltechniek NV, Dean Findley van De West, Bryan Watson van het ministerie van ATM, en de dames Caroline Alberga van Roline’s restaurant, Marijan Setrodikoro van het ministerie van LVV, NatasiaTjang-A-Sjien, HRM bij Windham Garden en Hotel, en Moritshia Mau-Asam, HRM bij Tulip Supermarket,  en Shaviera Ghazi van Smart Suriname, zich als volwaardige leiders beschouwen die kennis en vaardigheden hebben aangeleerd en deze kunnen toepassen in de ontwikkeling van hun carrière. Hiernaast hebben de gecertificeerden een goede visie en kunnen een missie onderbouwen. “Hun deelname geeft aan dat ze nagedacht hebben over hun toekomst. “We zijn zeer selectief geweest met het uitreiken van de certificaten. Niet een ieder die bij ons komt, heeft een certificaat ontvangen; dat verkopen wij niet. De mensen in de training hebben er keihard voor gewerkt. Ik ben heel erg trots op de groep aan wie wij de certificaten hebben mogen uitreiken. Hierbij hoop ik dat deze groep vooruitdenkende Surinamers vooruitdenken, zodat de economie zal ontspruiten, wat betekent dat Suriname zal gaan bloeien”, zegt docent Eros Mungra tegenover Dagblad Suriname.
Naar woorden van Mungra staat Smart Suriname voor verbetering. “Wij werken eraan om de Surinaamse samenleving op uitvoerend, tactisch en leiderschapsniveau ver te brengen. Wij zien namelijk ook dat er een wildgroei van bedrijven is, die trainingen verzorgen, maar wij onderscheiden ons door de kwaliteit die wij brengen. De cursisten bezitten na afronding van de trainingen de kwaliteit. We trainen hen tot hun eigen zijn, om binnen hun carrière de beste beslissingen en resultaten te behalen. Bij ons is het niet alleen een boekje openslaan, maar de mensen worden echt geboetseerd net een kleibal tot een heel prachtig eindproduct. Effectief leiderschap is een selectieve training voor managers die in de toekomst zich willen ontwikkelen als echte leiders in hun bedrijf of organisatie. Tien weken lang hebben personen van verschillende bedrijven de training gevolgd. Effectief Leiderschap is een onmisbare training en vrijwel een ieder heeft dat nodig.”
Mungra’s boodschap aan Surinamers is het volgende. “Wat jij ook wil bereiken in je leven, het gaat gepaard met groei en ontwikkeling. Ontwikkel en school jezelf en kijk verder, want als jij de capaciteiten bezit om die ladder te beklimmen, dan zul je heel veel moois zien in jouw en jouw omgeving. Suriname, ontwikkel jezelf waar je ook bent of waar je ook gaat. Smart staat open als mensen zich willen ontwikkelen. Ga naar Smart to be Smartified!”
Marijan Setrodikoro

error: Kopiëren mag niet!