Yelyco wint beslissingswedstrijd tegen Yellow Birds 1 Dames Yelyco pakt game 1

De ploeg van Yelyco heeft ervoor gezorgd dat de twee Birds ploegen niet tegen elkaar gaan spelen in de herenhoofdklasse play-offs. Yelyco wist de beslissingswedstrijd te winnen van Yellow Birds 1 met 3-2. De eerste set ging naar Birds 1, 26-24, maar verloor de tweede set met 25-23. Wist de derde set na een spannende eindfase nog te winnen met 27-25. Maar boog zijn hoofd in de vierde set met 25-22. In de beslissende vijfde set was Yelyco gewoon beter en won de set met 15-7. Door deze uitslag zal nu Yelyco spelen tegen Yellow Birds 2, terwijl Birds 1 een ontmoeting heeft met Condor.
In de dameshoofdklasse heeft Yelyco een goede stap gezet in de play-offs door met 3-0 te winnen van Yellow Birds. De setstanden waren 25-22, 25-19 en 25-22. In de meisjesaspiranten- klasse was Yelyco met 2-1 beter dan Condor.

error: Kopiëren mag niet!