Vandaag launch eerste Surinaamse sportwebsite

Vandaag wordt te Mambo riverressort de eerste Surinaamse sportwebsite www.SMEsport.com  gelaunched. ‘ Dit zal een sportwebsite zijn, waar de Surinaamse sporters centraal staan en die ambieert om uit te groeien tot de grootste sportgerelateerde website van Suriname met zowel nationale als internationale nieuwsdekking’, zegt Kishen Jhagroe aan Dagblad Suriname. Het  directieteam wordt gevormd door  Kishen Jhagroe en Nishi Wolfram.
‘Het doel van deze website is meer om de Surinaamse bevolking op de hoogte te stellen van de prestaties van onze eigen sporters. Want als je de Surinaamse bevolking vraagt wat de prestaties zijn van Lionel Messi en Cristiano Ronaldo, dan weet ze alles. Van doelpunten tot hoeveel vriendinnen zij hebben. Maar als je vraagt hoeveel doelpunten Stefano Rijssel heeft gemaakt, weten ze plotseling niets meer. Daarom willen wij door middel van deze website exposure  kunnen geven aan onze eigen Surinaamse diamanten’, zegt Jhagroe.
‘Onze website is bestemd voor de gehele Surinaamse samenleving, zodat hiermee een bijdrage kan worden geleverd aan de groei en professionalisatie van de Surinaamse sport, de sporters op zich en niet te onderschatten sportparticipatie. Middels deze website kunnen mensen over de gehele wereld, maar meer nog iedere Surinamer, gratis lezen over de groei van de Surinaamse sport en de prestaties van onze sporters. Sport vormt een belangrijk onderdeel van het huidige medialandschap. Daarom is een groot deel van sociologische theorievorming over sport gericht op de dynamiek en de ideologieën van sportieve cultuur’, zegt Jhagroe.

error: Kopiëren mag niet!