Simson Gym maakt goede beurt op Aruba

Simson Gym heeft een sterke indruk gemaakt op Aruba tijdens het International  Undertakers Muay Thai Gala. Zoals gewoonlijk neemt Suriname het op tegen vechters die qua partijen een voorsprong hebben en is het vaker bij de gastlanden indrukwekkend dat ze met het minder aantal partijen toch zo een niveau weten neer te zetten. Er zullen vanaf dit jaar vechters van het Caraibisch Gebied en Zuid-Amerika afreizen om trainingskampen en stages te doorlopen bij Simosn Gym, terwijl ook Angelo Simson door vechillende van de landen benaderd is om seminars te verzorgen.
Revelino Dongo won van de Venezolaan Richart Valenso. Valenso die iets langer en zwaarder is dan Dongo draait in Venezuela zowel boks- als kickbokspartijen. Het waren de lowkicks en knietjes van Dongo die hun doel goed raakten. Duidelijk was dat de Venezolaan heel veel moeite had zich in de latere rondes staande te houden. De partij van Eldridge Tholel eindigde in een draw. De aanwezigen hebben erg genoten van deze partij die veel had van een David tegen Goliath gevecht.
Randy 8- Pack Pinas, houder van de Caribische amateurtitel, won reglementair van de Arubaan Aryan de Jhong. Om onduidelijke redenen wilde die niet meer vechten. Vernomen werd dat De Jhong niet durfde. Zowel in Suriname als in de regio staan tegenstanders uit de klasse van Pinas niet graag tegen hem. 8 –pack is ongeslagen en heeft 5 van zijn 6 partijen op KO gewonnen. Pinas is erop gebrand om 28 juli tijdens Night of Raw action in de Ismay van Wilgen Sporthal wel weer zijn te kunnen tonen.
Martin Hiffens heeft een bijzonder tactische wedstrijd  gedraaid en heeft bewezen klaar te zijn voor de  A-klasse. In de partij die ging over 5 rondes pakte Hiffens met name in de eerste 3 rondes duidelijk meer punten dan zijn tegenstander Nezar Regales. Deze vechter heeft reeds eerder in de A-klasse gevochten en wel in Suriname tegen Anthony “ Kabouter “ Kane. Die partij won hij toen  weliswaar niet, maar heeft  Kane toen wel achtergelaten met een onderarm-fractuur. Mogelijk heeft het herhaaldelijk clinchen wel wat effect gehad op de score, maar desondanks zou Hiffens van Simson Gym de meetse punten hebben gescoord en ook ronden gewonnen, maar de uitslag was winst voor Curacao tot iedereens verbazing. Zijn tegenstander Nesar Regales gaf na de partij aan Martin een rematch te gunnen. De rematch is mogelijk op 28 juli in het volgend gala van Simosn Gym “Night of Raw action” in Paramaribo.

error: Kopiëren mag niet!