Linco wint na 3 verliespartijen op rij weer eens

Na 3 competitiewedstrijden op rij verloren te hebben, heeft de SCV Linco weer een wedstrijd gewonnen. Weliswaar niet in competitieverband, maar in de Bekercompetitie van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB). Tegen Eersteklasser Five Stars FC won Linco met 8-3, na een 4-1 ruststand. Furgell Pinas (2x), Vangelino Sastromedjo (2x), Gary Sordjo (2x), Guillermo Sordjo en Romeo Karijodinomo scoorden voor de landskampioen. Joal Menes (2x) en Brayen Wee Wee maakten de treffers van Five Stars. Ook Styx KG won zijn partij tegen de Tweedeklasser Zwaluw. Na een 5-0 ruststand werd het 9-3 voor Styx, bij wie de goals kwamen van Gregory Righters (2x), Roche Emanuelson (2x), Vahid Vinisie (2x), Johannes Dankoi en Romeo Jomena. Voor Zwaluw scoorden Xaviero Paragsingh (2x) en Farish Kurban.
SV North United had het moeilijk tegen Kismet, maar won toch met 11-9. De ruststand was 7-4. Effendy Karijopawiro (3x), Ike Adams (2x), Raynel Gambier (2x), Iljas Karmin, Romano Karmin en Ruiz Kromoredjo (2x) scoorden voor North United. Bij Kismet kwamen tot scoren Lorenzo Tolud (4x), Vishaal Kanhai (2x), Santosh Sardjoe, Jorgen Fisher en Sreekant Autar. De enige hoofdklasseploeg die haar wedstrijd verloor, was SV Brasur. Na een 2-0 voorsprong bij de rust, verloor Brasur van Eersteklasser Moksie met 3-6. Germain van Dijck, Reguillio Kemper en Vernon Etnel scoorden voor de brandweermannen. Anthony Burnett (2x), Kevin Monsanto (2x), Alfredo Finkie en Reffilio Ruimwijk scoorden voor Moksie.
Ook de veteranen van Styx M&N bekeren verder. Ze wonnen van Tweedeklasser Scorpio met 4-1, na een 2-0 ruststand. Rodney Abel, Derrick Slagveer (2x) en Gordon Tempico scoorden voor Styx M&N, Winai Khoen Khoen redde de eer voor Scorpio. Wasgo versloeg Barka met 9-0 door goals van Dennis Amelo (2x), Correira Braga (3x), Marsiano Ronokarijo (2x), Safeer Bachnoe en een auto-goal van Barka’s Navin Ramdhani. De Kanaries versloeg Pentagon 2001 met 6-2 door doelpunten van Clifton Dennen (2x), Marcel Ensberg, Glenn Graanoogst, Guno Ishaak en Gilberto Letnom. Voor de veteranen van Pentagon scoorde Werner Blackson (2x). Inter-Bom versloeg The Lions met 4-3, na een 2-0 ruststand. Miquel Ebicilio, Claidel Kohinor, Gracilio Verwey en Silvion Verwey scoorden voor Inter-Bom. Bij The Lions scoorden Gilmelno Amajotta (2x) en Renato Ceder.

error: Kopiëren mag niet!