Gewelddadige verkrachters riskeren twee jaar cel

Ramkirpal B. alias ‘Pompoenman’  en Frankly S. alias ‘Rayen’ hoorden elk een straf van twee jaar tegen zich eisen. Volgens de officier van justitie, Lydia Ravenberg, is zij wel tot het bewijs gekomen dat de verdachte tezamen en in vereniging een 11-jarige jongen hebben verkracht en van zijn vrijheid hebben beroofd. De ovj gaf aan dat de moeder van het slachtoffer vanwege financiële problemen haar twee jongens, een van 11 jaar en een van 8 jaar , bij Ramkirpal had gelaten. Ramkirpal bond de jongen van 11 jaar vast met een hondenketting aan zijn enkels. Dit deed hij met een hangslot op slot. Ook had hij de hals van de jongen vastgemaakt aan een stuk ketting. Ramkirpal geeft toe dat hij die jongen had vastgemaakt omdat hij vaker uit huis wegliep. Op 30 december was het de vierde keer dat het slachtoffer weer op een wrede manier werd vastgebonden. Een man trof de jongen zo aan. Hij schakelde de politie in. Bij de politie verklaarde de kleine jongen dat zowel Pompoenman als Rayen hem anaal hadden misbruikt.
Pompoenman heeft de 11-jarige ook mishandeld. De verdachten ontkennen de jongen te hebben verkracht. Ramkirpal geeft wel toe de jongen te hebben vastgebonden aan een hondenketting.  Volgens verklaring van het slachtoffer heeft Rayen zijn hoofd vier tot vijf keren tegen een elektrische mast geslagen. Ook dit letsel werd door de sterke arm waargenomen. Volgens de ovj was het letsel niet genezen. Twee maanden later toen het slachtoffer zijn relaas bij de rechter deed, was het hoofd nog voorzien van pleisters. De openbare aanklager achtte tegen beide verdachten de strafbare feiten wettig en overtuigend bewezen en rekwireerde tegen elk een celstraf van twee jaar met aftrek. Op 16 juli zal de advocaat in de gelegenheid worden gesteld om zijn zaken naar voren te brengen. Beide verdachten blijven in voorarrest.
Saskia Bandhan   

error: Kopiëren mag niet!