Acht cocaïnesmokkelaars aanhoudingen

Het Bestrijding Internationale Drugshandel Team (BID-team) heeft op zondag 3 juni in twee afzonderlijke gevallen 8 passagiers aangehouden, nadat cocaïne in hun bezit werd aangetroffen. In het eerste geval is een 34-jarige vrouw J.G. aangehouden met in haar reiskoffer 1725 gram cocaïne. De drug was verstopt in een zogenaamde dubbele bodem van de koffer. In het tweede geval is een gezin, bestaande uit vader, moeder, vier minderjarige kinderen en een zwager, aangehouden. In hun koffers zijn in cocaïne geïmpregneerde kledingstukken en hangmatten aangetroffen. De geïmpregneerde kledingstukken en hangmatten hebben een totaal gewicht van 38.6 kilogram. De politie speurhonden hebben in beide gevallen ervoor gezorgd dat de cocaïne in de reiskoffers werd ontdekt. Alle verdachten en de drug zijn voor verder onderzoek overgedragen aan de Antinarcoticabrigade. Intussen  is J.G. in verzekering gesteld. Voor wat het gezin betreft, zijn de vader, de moeder en de zwager in verzekering gesteld. De minderjarige kinderen zijn bij familieleden ondergebracht.

error: Kopiëren mag niet!