Snelheidsduivel vernielt supermarkt


Aan de Martin Luther Kingweg, dichtbij de hoek met Latour, is een Toyota Harrier zondagochtend in Artko Supermarkt beland. Rond half vier in de ochtend raasde een jongeman met een heel grote snelheid richting stad. Aangekomen bij de splitsing van de weg dichtbij Latour, verloor hij de controle over het stuur. Hij kwam vervolgens aan tegen enkele tafels van straatventers. Daar brak hij twee tafels. Hierna botste hij tegen de stenen verhoging van de parkeerplaats. Die verhoging sloeg hij ook omver. Vervolgens scheurde hij de stalen voordeur binnen, brak daarbij de stenen voorgevel van de supermarkt. In de supermarkt brak de Harrier een stenen pilaar, een winkelrek, de toonbank en de glazendeur van de koelkast, voordat het voertuig tot stilstand kwam. De airbag van de Harrier schoot open. De inzittenden zijn ongedeerd gebleven. Volgens informatie had de bestuurder de auto van zijn ouders zonder toestemming meegenomen.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!