Troefcallcompetitie hervat

Na een week niet gespeeld te hebben vanwege het overlijden van de competitieleider van de Surinaamse Troefcallbond (STcB), is de competitie dinsdag hervat. Na een minuut stilte in acht te hebben genomen begonnen de wedstrijden. Ekta verpletterde Victorie met 155-72. Ze had geen moeite met Victorie die maar met 3 koppels verscheen, hetgeen 12 punten extra per ronde betekent. Hoogste score bij Ekta Premnad Autar – Lekradj Kalloe met +30. Bij Victorie had het koppel Richenel Irion – Chan Khoesial -2.
De tweede wedstrijd ging tussen Toppers en Milieubeheer. Ondanks een baunie gegeven door het koppel Hendrik Soerokromo-Roberto Hasselbaink van Toppers moesten ze de overwinning toch laten aan Milieubeheer. Eindstand Milieubeheer 146 en Toppers 121. Hoogste score Toppers Hendrik Soerokromo-Roberto Hasselbaink met +31 en bij Milieubeheer Raoel Briekveld – Dew Paersaud met +24.
De laatse wedstrijd van de avond ging tussen Kampoe en De Rest. In deze wedstrijd is er aan beide zijden een baunie gevallen, te weten Ronald Ramadhin-Leendert Kwasiba van De Rest geven een baunie aan Jitenderdat Ramcharan-Dewperkash Sewak van Kampoe. Mahinderpersad Mathabsingh – Chatram Prasad  van Kampoe geven een baunie aan Lydia Pinas-Marcel Westerveld van De Rest. Kampoe won uiteindelijk met 177-155. Hoogste score Kampoe: Mahinderpersad Mathabsingh – Chatram Prasad met +52 en bij verliezer De Rest had het koppel Evert Libretto- Cyrill Kensenhuis +3.
De competitie wordt donderdag 31 mei 2012 voortgezet met de wedstrijden Trekkers – Kampoe, De Rest – Milieubeheer en Toppers – Victorie.

error: Kopiëren mag niet!