Finalisten 2de klasse Biljartkampioenschappen bekend

De 6 finalisten van de 2de klasse Biljartkampioenschappen zijn al bekend. Na de voor- en classificatieronde hebben de nummers 1 en 2 uit poule A, B en C zich geplaatst voor de finaleronde. Deze zijn geworden de biljarters Rayen Jiawal (Moengo), Harold Brewster (PWB), Roy Burleson (Ivoor), Ronnie Soerjoesing (Moengo), James Soekijad (Moengo) en Kenneth Braaf (VOS). De finale start op vrijdag 8 juni.
Opvallend was op de voorlaatste speeldag dat de hoogste serie 26 caramboles bedroeg en werd neergezet door Ernesto Dors. 11 van de 16 deelnemers op 3de klasseniveau hebben gespeeld. En wederom is gebleken dat niet altijd de speler met de hoogste moyenne ook de hoogste rangschikking bereikt.   Zo heeft Ewald ‘Wally’ Wongsoredjo uit Nickerie de hoogste moyenne in zijn poule behaald, maar vanwege 3 verliespartijen de finaleronde niet behaald.

error: Kopiëren mag niet!